ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Αποσύρει το CNN επεισόδια του «Anthony Bourdain» στα οποία εμφανίζεται η Άζια Αρτζέντο

| 5/9/2018 - 23:47


Το CNN απέσυρε επεισόδια της εκπομπής του Άντονι Μπουρντέν, «Anthony Bourdain: Parts Unknown», στα οποία εμφανίζεται η Άζια Αρτζέντο, με φόντο τις καταγγελίες εναντίον τής ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Αρτζέντο, σύντροφος του διάσημου σεφ και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο, εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια της δημοφιλούς σειράς και σκηνοθέτησε ένα τρίτο.

Εκπρόσωπος του CNN επιβεβαίωσε στο BuzzFeed News ότι -στη σκιά των καταγγελιών κατά της ηθοποιού- και τα τρία επεισόδια αφαιρέθηκαν από την υπηρεσία streaming του CNN, CNN Go.

Η Άζια Αρτζέντο κατηγορήθηκε από τον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ για σεξουαλική επίθεση, όταν εκείνος ήταν 17 ετών και εκείνη 37.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», η Ιταλίδα ηθοποιός -από τις πρώτες που κατήγγειλε τον παραγωγό του Χόλυγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική κακοποίηση-, κατέβαλε χρήματα στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια, το 2013.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

info@unfollow.com.gr


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....