ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα

| 22/10/2017 - 16:49

Την κινητοποίηση με ώρα έναρξης τις 16.00 διοργανώνει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά.


Όπως αναφέρει η συλλογικότητα η κινητοποίηση αποτελεί «απάντηση» στη συγκέντρωση,  που έχουν προγραμματίσει στο ίδιο σημείο οργανώσεις από όλο το φάσμα της ακροδεξιάς ενάντια στο νόμο για την ταυτότητα φύλου.

Στην πρόσκληση – κάλεσμα  που διοργανώνει  ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά σημειώνεται ότι «η πρόκληση  στις ελευθερίες και τα δικαιώματά μα θα αντιμετωπιστεί. ενωτικά, μαζικά, μαχητικά από κάθε συλλογικότητα αλλά και τον καθένα και την καθεμία από εμάς που δεν θέλει να  φοβάται γιατί δεν είναι ή δεν σκέφτεται όπως οι ναζί και κάθε σκοταδιστικό, αντιδραστικό κατάλοιπο της κοινωνίας» καιι προσθέτει :

«Ως Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας –Πειραιά, χωρίς καμία αυταπάτη για την κυβέρνηση και θεωρώντας πως ο συγκεκριμένος νόμος σε καμία περίπτωση δεν την καθιστά προοδευτική, καλούμε σε αντιφασιστική–αντιομοφοβική συγκέντρωση την Κυριακή, στις 4:00 μμ, στην πλατεία Συντάγματος  ενάντια σε φασίστες,  εθνικιστές και ομοφοβικούς. να υψώσουμε τείχος στην αντίδραση και τον σκοταδισμό.

Credit: Menelaos Myrillas / SOOC

Credit: Menelaos Myrillas / SOOC

Στην πλατεία Συντάγματος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς  κόσμος, ενώ να σημειωθεί πως τα μέτρα της αστυνομίας – η οποία έκλεισε στις 15.00 τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα – είναι δρακόντεια.

Κλούβες της αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας προς αποφυγή επεισοδίων


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

info@unfollow.com.gr


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....