ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλαβάνος: Ο Τσίπρας έγινε υποχείριο του Τραμπ

| 21/10/2017 - 21:34

Στο στόχαστρο του  επικεφαλής του «Σχεδίου Β» Αλέκου Αλαβάνου τέθηκε ο πρωθυπουργός


Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε μεγάλη ντροπή για την Ελλάδα τη συμφωνία Τσίπρα-Τραμπ για την αναβάθμιση των F 16.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1  ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β΄», Αλέκος Αλαβάνο είπε ότι  «ο  κ. Τσίπρας ταυτίζεται με τις αμερικανικές απόψεις και γίνεται υποχείριο του Τραμπ και από την άλλη ο Τραμπ κοροϊδεύει την Ελλάδα όταν δηλώνει πως η χώρα μας θα πληρώσει 2,4 δις δολάρια για την αναβάθμιση και ταυτόχρονα θα βρουν δουλειά οι άνεργοι Αμερικανοί» και πρόσθεσε:«Αυτή τη στιγμή η ασθενέστερη οικονομικά από τις χώρες του ΝΑΤΟ, στέλνει τον εντεταλμένο της που είναι ο πρωθυπουργός για να συζητήσει με την ισχυρότερη χώρα της Συμμαχίας.alavanis708tsipras

Θα περίμενε κανείς να συναφθεί μια συμφωνία ουσιαστικής ενίσχυσης της ασθενέστερης χώρας, μια συμφωνία με επενδυτική ή τεχνολογική μορφή από τον Τραμπ προς τον Τσίπρα. Δεν το πίστευα όταν το άκουγα ότι συμφωνήσαμε να κάνουμε μια αγορά που οι ΗΠΑ υπολογίζουν πως θα φτάσει στο ποσό των 2,4 δις δολαρίων. Αυτό σημαίνει πως το 1 εκατομμύριο των Ελλήνων ανέργων θα πρέπει να πληρώσουν ο καθένας από 2.500 ευρώ» σημείωσε.

O κ. Αλαβάνος τόνισε τέλος πως είναι μια αθλιότητα μέσα στην κρίση να έχεις δαπάνες για εξοπλισμούς και μάλιστα ανεξέλεγκτες.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

info@unfollow.com.gr


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....